La WFSJ cerca periodistes especialitzats en salut per impartir uns tallers a col·legues professionals

Amb l’objectiu de construir una xarxa professional de formadors locals a l’Àfrica i a la Mediterrània Oriental

La World Federation of Science Journalists (WFSJ), entitat de la qual forma part l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC), està organitzant una sèrie de tallers de formació per a periodistes de salut amb la col·laboració de l’Organització Mundial de la Salut (OMS). Per això, la federació està cercant 50 periodistes experimentats en informació de salut, d’Àfrica i dels països mediterranis que vulguin aspirar a convertir-se en formadors per ajudar als seus col·legues professionals a informar sobre emergències de salut pública, incloent la grip pandèmica.

 

Els tallers seran en anglès, àrab i francès amb 15 a 17 participants cadascun. Durant la formació, els participants aprendran els fonaments sobre com informar sobre salut, fets i dades relatives a les emergències de la grip pandèmica i de salut pública, així com les tècniques d’ensenyament i els passos per organitzar la pròpia formació. El taller en anglès tindrà lloc els dies 14 i 15 de setembre a Nairobi (Kenya); en àrab a El Caire a mitjans d’octubre (per concretar) i en francès el 9 i 10 de setembre a Abidjan (Costa d’Ivori).

 

Tots els detalls sobre aquesta convocatòria, com ara la remuneració i els horaris, els criteris d’elegibilitat, el procediment de sol·licitud i el procediment de selecció, es poden trobar al web de la WFSJ. En cas de voler formalitzar una sol·licitud, cal omplir el següent formulari, tenint com a termini el vinent 20 de juliol.

 

En cas tenir-ne dubtes, es pot contactar amb Yoon Kim de l’oficina de la WFSJ a través de info@wfsj.org.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *