Apunteu-vos a la celebració del 30è aniversari de l’ACCC amb una taula rodona amb els seus expresidents

  • El Centre Cívic Vil·la Urània de Barcelona acollirà una conversa sobre l’evolució professional de la comunicació científica
  • A l’acte seran lliurats els Premis de Divulgació Científica de l’associació

L’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) celebrarà el seu 30è aniversari, tot convidant als seus expresidents i expresidentes per aprendre de la seva experiència en el sector de la comunicació científica i lliurant els Premis de Divulgació Científica de l’entitat. L’esdeveniment tindrà lloc al centre cívic Vil·la Urània el dimarts 19 d’octubre, de 19 h a 20.30 h.

L’ACCC s’ha posicionat, des de la seva fundació al 1990, com a una  destacada agrupació de professionals de la comunicació científica a Catalunya. Des de llavors, l’associació ha anat creixent i incorporant noves pràctiques i tendències del món de la comunicació, la divulgació i l’edició de la ciència, fins a reunir en l’actualitat a més de 300 membres.

En aquesta celebració, posposada l’any passat per la pandèmia, els expresidents i expresidentes que han viscut aquests canvis, participaran en una taula rodona per parlar del “Passat, present i futur de la comunicació científica: què n’hem après?”. Des de la seva creació, han presidit l’ACCC Vladimir de Semir, Luis Ángel Fernández, Joaquim Elcacho, Mercè Piqueras, Cristina Ribas i Raül Toran, qui seran els ponents de la taula rodona moderada per l’actual president, Rubén Permuy.

En la segona part de l’acte, es farà el lliurament dels Premis de Divulgació Científica ACCC, convocats per fomentar una millor difusió i posada en valor dels treballs de divulgació científica que es duen a terme a Catalunya, així com per reconèixer la tasca dels professionals de la divulgació científica. Els guanyadors rebran un diploma acreditatiu i un guardó  de 1.000 euros per a continuar impulsant els seus projectes.

L’aforament és limitat i cal inscripció prèvia a través d’aquest formulari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *