Tallers Viquicientífiques per visibilitzar les científiques del nostre territori

El Grup de Perspectiva de Gènere de l’ACCC ha organitzat dos tallers durant el mes de novembre per continuar visibilitzant i posant en valor les científiques del nostre territori en el marc de la Setmana de la Ciència.

Us convidem a participar! Inscripcions en aquest enllaç.

El 17 de novembre estarà destinat a aprendre a editar la Viquipèdia. El taller seguirà el 24 de novembre, en què es milloraran i/o crearan les publicacions de Viquipèdia de les científiques que formen part de l’exposició “Científiques Catalanes 2.0” i de la seva predecessora, “16 Científiques Catalanes”.

Els dos tallers seran impartits per Ester Bonet, membre d’Amical Wikimedia i de Wikimujeres, Grupo de Usuarias, que coordina l’Espai Viquidones de la UPF.

Per participar cal emplenar aquest formulari i us enviarem l’enllaç per assistir als dos tallers.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *