Nature ofereix beques per a periodistes per assistir a l’ESOF 2014

Copenhaguen acollirà la que és una de les trobades europees més destacades sobre recerca i innovació

Del 21 al 26 de juny, la capital danesa acollirà l’Euroscience Open Forum (ESOF) de 2014. L’ESOF és un dels esdeveniments científics biennals més importants d’Europa. En aquesta trobada, investigadors, joves investigadors, empresaris, emprenedors i innovadors, responsables polítics, líders de ciència i tecnologia i públic en general d’arreu el món es reuniran per parlar dels nous descobriments i trobades científiques i per debatre la direcció que està prenent la investigació en les ciències, les humanitats i les ciències socials.

Nature Publishing Group (NPG) és un grup editorial d’informació d’alt impacte científic i mèdic en forma impresa i en línia. A través de totes les seves divisions es dedica a oferir continguts, així com la possibilitat de publicar-los, a la comunitat científica i mèdica i al públic en general interessat en la ciència. NPG ha donat suport a l’ESOF des de la primera reunió el 2004.

 

Igual que en l’ESOF 2012, NPG està finançant el programa de beques adreçades a periodistes per assistir a l’edició de 2014 amb l’objectiu d’augmentar l’impacte de l’esdeveniment. A més de la inscripció gratuïta, el programa de beques ofereix 750 € per ajudar a cobrir les despeses de viatge, allotjament i manutenció per assistir-hi.

 

Es convida els periodistes, independentment del seu sexe, edat, nacionalitat, lloc de residència i el tipus de mitjà en què treballin (imprès, ràdio, televisió, Internet) a sol·licitar una de les beques. Caldrà presentar una acreditació del mitjà o mitjans amb els quals col·laborin.

 

Per presentar una sol·licitud, cal fer clic en aquest enllaç, accedir a la base de dades d’ESOF i clicar Apply for a Scholarship a la part inferior de la pàgina. El termini per presentar-s’hi és el 31 gener.

 

Per a més informació, es pot enviar un correu a l’oficina d’Euroscience: esof@euroscience.org.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *