L’ACCC suma una empresa biotecnològica a les seves entitats col·laboradores

Futureco Bioscience decideix col·laborar amb l’ACCC per comunicar la importància de l’R+D+I en solucions agrobiotecnològiques amb mínim impacte ambiental

El passat mes de maig Futureco Bioscience, empresa agrobiotecnològica espanyola, amb seu a Barcelona, dedicada a la investigació, desenvolupament, fabricació i comercialització global d’eines eficaces per a la protecció i la nutrició dels cultius agrícoles amb productes respectuosos per al medi ambient, va decidir fer-se entitat col·laboradora de l’ACCC per establir sinergies, coorganitzar esdeveniments i campanyes de difusió i divulgació de la ciència, així com comptar amb el suport constant i l’assessoria en matèria de divulgació i comunicació de la ciència de l’associació.

 

Rafael Juncosa, CEO de l’empresa, va indicar que «la inversió en R+D+I és fonamental per al desenvolupament i la generació de riquesa, com ho és difondre els resultats i la seva rellevància perquè la societat comprengui com aquesta inversió reverteix positivament no només en les seves vides, sinó en la societat en el seu conjunt i en la del medi ambient que cohabitem».

Des de l’abril Futureco Bioscience compta al seu organigrama amb un departament de comunicació, des del qual es pretén no només difondre l’activitat de l’empresa, sinó també emprendre projectes de responsabilitat social corporativa i mediambiental, compromesos amb la societat en el seu conjunt. L’empresa indica que aquest compromís «es materialitza amb la implementació de projectes de millora de la percepció social i de l’educació en biotecnologia respectuosa amb el medi ambient, com el desenvolupament d’agents de control biològic de plagues agrícoles o bioestimulants per millorar la qualitat i salut dels cultius».

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *