L’ACCC, al programa “Pa ciència la nostra”

El divertit programa radiofònic “Pa ciència la nostra” ha entrevistat Raül Torán, secretari general de l’ACCC, amb motiu de l’obertura al públic de l’exposició “16 científiques catalanes” al Parc Científic de Barcelona el passat 2 de desembre. Escolta aquí l’entrevista íntegra (des del minut 35).

 

 

 

 

 

Daniel Arbós i Màrius Belles, directors i presentadors del programa.

 

L’exposició, organitzada per l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC), amb el suport del Departament d’Innovació, Universitat i Empresa de la Generalitat de Catalunya, la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT), el Ministeri de Ciència i Innovació (MICINN) i la Xarxa d’Unitats de Cultura Científica (UCC+i), acollirà una taula rodona formada per algunes de les científiques que participen en l’exposició que moderarà Mercè Piqueras, presidenta de l’ACCC. La taula rodona tindrà lloc el proper 14 de desembre, a l’Auditori del PCB a les 18:00 hores.

 

El “Pa ciència, la nostra” és un programa d’entreteniment i divulgació científica. Produït per Sants3ràdio, s’emet en dotze emissores de tot Catalunya. Programa realitzat per Daniel Arbós i Màrius Belles amb el suport del Comissionat per a Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *