Gaudiu de descompte al Màster Universitari en Periodisme d’Investigació, Dades i Visualització

Els socis/es de l’ACCC en tindran un 15% de descompte

L’ACCC i la Universidad Internacional de La Rioja (UNIR) han signat un conveni pel qual els membres de l’associació catalana gaudiran d’un 15% de descompte al Màster Universitari en Periodisme d’Investigació, Dades i Visualització, el qual començarà el vinent 12 de novembre i s’imparteix completament en línia.

 

Aquest Màster té la missió d’aprofundir en aquesta branca del periodisme per capacitar i formar en aquesta especialització a través dels seves diferents fases: la recerca de dades, la seva explotació i anàlisi, la seva visualització i la seva publicació.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *