El Museu Blau inaugura l’exposició “Espai terra: Catalunya com tu l’has vist”

Amb el suport de TV3

El Museu de Ciències Naturals de Barcelona organitza conjuntament amb TV3 l’exposició Espai terra: Catalunya com tu l’has vist. L’objectiu de l’exposició és commemorar les tres temporades de l’Espai terra amb una mostra de les millors fotografies enviades pels telespectadors del programa. Aquest programa ha donat l’oportunitat de conèixer el nostre país a través de les seves càmeres, i ha aconseguit la complicitat de centenars de milers de telespectadors que han anat seguint el programa des de la seva primera emissió. L’exposició es podrà visitar des del 12 de juny fins al 31 de gener de 2013.

 

Una de les imatges emeses a Espai Terra: autora Eva M. Solanes, títol: “Passejant-se pels secans del Segrià” (foto: Museu Blau)

 

L’exposició

El Museu de Ciències Naturals de Barcelona i TV3 presenten al Museu Blau aquesta exposició que commemora les tres temporades de l’Espai terra amb la mostra de les millors fotografies enviades pels telespectadors del programa.

El programa Espai terra ha donat l’oportunitat de conèixer el nostre país a través de les seves càmeres, i ha aconseguit la complicitat de centenars de milers de telespectadors que han anat seguint el programa des de la seva primera emissió.

Gràcies a les més de 75.000 fotografies que els telespectadors han enviat, hem pogut ser testimonis de racons allunyats, paisatges insòlits, imatges de flora i fauna, l’actualitat meteorològica i tot allò relacionat amb la geografia dels països catalans.

Al llarg de les setmanes s’han anat escollint les imatges més destacades i ara, a través d’aquesta exposició, us volem mostrar les guanyadores. Desitgem que aquesta mostra sigui un reconeixement a totes aquelles persones que s’han fet seu el programa i que hi han participat capturant un tros de la realitat amb la seva càmera.


Informació d’interès

Lloc: Espai Ciència i +, al costat del vestíbul del Museu Blau.

Adreça: Plaça de Leonardo da Vinci 4-5. Parc del Fòrum. 
Durada: de 12 de juny de 2012 fins al 31 de gener de 2013.
Horaris:
Octubre a maig:
– De dimarts a divendres, de 10 a 19 h.
– Dissabte, diumenge i festius, de 10 a 20 h.
Juny a setembre, de dimarts a diumenge, de 10 a 20 h.
Entrada gratuïta.
Dies de tancament: Dilluns no festius. L’1 de gener, l’1 de maig, el 24 de juny i el 25 de desembre.
Exposició coproduïda pel Museu de Ciències Naturals de Barcelona i TV3 i amb el suport d’Abertis i la Fundació Abertis.
Més informació: www.tv3.cat/espaiterra/les-teves-imatges

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *