Becas per al Millennium Technology Prize 2010

Enguany es convoquen de nou les borses de viatge pe rassistir al “The Millennium Technology Prize 2010 and Millennium Technology Week

El Millennium Technology Prize és el premi de tecnologia més valuós del món. Durant la segona setmana de juny, els finalistes de l’edició d’enguany exposaran la seva recerca i visitaran diversos centres de recerca finlandesos acompanyats d’un grup internacional de periodistes.

A través de l’European Union of Science Journalists’ Associatio (EUSJA), Finnfacts, un servei de mitjans de comunicació independent que actua com a interície entre la indústria finlandesa i els mitjans de comunicació internacionals (http://www.finnfacts.fi ), convida periodistes europeus a Helsinki (Finlàndia) del 6 al 10 de juny per assitir al lliurament del Millennium Technology Prize Winner 2008 i assistir a les visites a centres de recerca i actes de presentació.

L’ACCC pot presentar un candidat o candidata, d’entre els seus socis, per optar a una borsa de viatge. Aquestes borses inclouen el bitllet d’avió, hotel, dietes i visites de camp. Els socis i sòcies que tinguin interès a assistir-hi, hauran de comunicar-ho, abans del 6 de maig, a l’adreça secretaria-tecnica [AT] accc.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *