Juga i posa a prova tot el que saps de l’exposició Científiques Catalanes 2.0

El Grup de Perspectiva de Gènere de l’ACCC crea un joc online per tal de donar suport a l’exposició Científiques Catalanes 2.0 en el seu objectiu de donar visibilitat al paper estratègic de les dones científiques del nostre territori. A través d’un itinerari gamificat, s’anima als jugadors i jugadores a resoldre problemes i respondre preguntes basades en els panells de l’exposició.

L’exposició, creada aquest 2020 pel mateix grup de treball, compta amb 24 investigadores punteres de diverses disciplines STEAM i de la divulgació científica i mostra la seva exitosa trajectòria professional i les seves motivacions.

Quin tipus de proves hi podem trobar? Des del joc de les parelles, fins a uns mots encreuats passant per una activitat que demana unir amb fletxes les investigadores amb les seves àrees d’expertesa. La resolució de cada activitat dona peu a la següent per tal d’avançar en el recorregut i completar-lo.

Des del Grup de Perspectiva de Gènere expliquen que “és de vital importància conèixer les dones de ciència per ajudar a superar els estereotips de gènere en les disciplines STEAM”. L’objectiu del grup és visibilitzar les investigacions, activitats, accions i obres realitzades per o per a dones i noies en relació a la ciència, ja sigui en l’àmbit de la investigació, la comunicació, la divulgació o qualsevol altra disciplina que hi contribueixi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *