Concurs per a la mainada i el jovent «Dibuixa el teu invent»

Els guanyadors, a més de rebre un premi, participaran a una exposició

Algun cop t’has imaginat algun invent que no existeix però que s’hauria d’inventar? Si tens entre 6 i 18 anys, participa al concurs Dibuixa el teu invent demostrant-nos la teva creativitat i creant l’invent que t’agradaria que fos realitat. El concurs organitzat per l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC), amb el suport de la Fundació Espanyola per a la Ciència (FECYT) i la Tecnologia i del Ministeri de Ciència i Innovació (MICINN), premiarà als millors dibuixos enviats abans de l’1 de març de 2012.

 

Com ha de ser el meu dibuix?

Tu decideixes de què tracta el teu invent i per a què serveix. L’únic que s’ha de tenir en compte és que:

 

– Podeu participar-hi tots els joves d’entre 6 i 18 anys.

– El dibuix ha de fer-se en un DIN A4 (full de 29,7x21cm).

– La tècnica és lliure.

– En el dibuix ha d’aparèixer el nom del teu invent.

– El termini és l’1 de març de 2012.

 

Com envio el meu dibuix?

Pots enviar el teu dibuix o escanejat per correu electrònic a secretaria-tecnica@accc.cat, indicant a l’assumpte «Dibuixa el teu invent», o imprès per correu postal a: Associació Catalana de Comunicació Científica, Rambla de Catalunya 10, 1r (08007) Barcelona.

 

A més del dibuix, has d’enviar-nos les següents dades personals: nom, cognoms, adreça i edat.

 

Premis

Entre tots els participants, l’ACCC repartirà tres jocs de taula Inventium de la Universitat de Barcelona (UB), cinc llibres en català de Els 10 inventors que van canviar el mon de Clive Gifford, un còmic d’Agustín de Betancourt a més d’un altre titulat Cuento de estrellas i 3 packs de 5 entrades pel Museu Blau de Ciències Naturals de Barcelona


Exposició

osteriorment a la celebració del certamen, l’ACCC seleccionarà els dibuixos més enginyosos i divertits per incloure’ls en l’exposició sobre invents reals Aquí els nostre invents, que acollirà la Biblioteca Sagrada Família de Barcelona, del 15 de març al 20 d’abril de 2012.

 

Nota

Els participants cedeixen els seus drets d’autor per a la utilització de la seva obra a l’exposició i a les xarxes socials de l’ACCC, on sempre apareixerà el nom de l’autor/-a.

Més informació: Rubén Permuy – comunicacio@accc.cat

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *