Concurs Internacional d’Il·lustració Científica Il·lustraciència

Participa amb la teva il·lustració científica

Qui no ha sentit el dit de «val més una imatge que mil paraules»? Tot i que aquestes paraules poden ser discutibles, constitueixen la base del nou concurs organitzat per l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC). L’ACCC convoca el certamen Il·lustraciència per a premiar les millors il·lustracions de base científica. La tècnica de les obres presentades a concurs és lliure. Les obres seran seleccionades no només pel seu rigor científic, sinó també per la seva capacitat divulgativa.

 

Si t’agrada la il·lustració no dubtis en participar enviant la teva imatge, en alta resolució i en format .jpg, indicant el teu nom i el títol de l’obra, a secretaria-tecnica@accc.cat. S’atorgaran tres premis de 300, 250 i 200 euros, a més d’un diploma commemoratiu. El termini per a lliurar obres a concurs finalitza el 24 de desembre de 2011.

Bases del concurs
A continuació es detallen els requisits a tenir en compte per a presentar una il·lustració a concurs:

-L’obra ha de tenir base científica.
-Pot ser en blanc i negre o a color.
-La tècnica és lliure.
-La mida ha de ser DIN A3 vertical.
-Ha de ser original.
-Cada participant només pot enviar una il·lustració.
-S’ha d’enviar a secretaria-tecnica@accc.cat, en format jpg d’alta resolució, indicant nom i cognoms de l’autor i títol de l’obra, abans del 24 de desembre de 2011.

Premis
En total s’atorgaran tres premis. El jurat triarà el primer i el segon premi, amb una quantia de 300 i 250 euros, respectivament. A més, totes les il·lustracions seleccionades formaran part d’una album del perfil de Facebook de l’ACCC. La que compti amb més vots («m’agrada») rebrà un premi de 200 euros. S’aplicarà als premis la corresponent retenció de l’IRPF.

Tots els seleccionats rebran un diploma acreditatiu del premi.

Exposició
Posteriorment a la celebració del certamen, l’ACCC seleccionarà 20 obres que formaran part d’una exposició col·lectiva a la Biblioteca Sagrada Família de Barcelona.

 

Més informació Rubén Permuy – comunicacio@accc.cat

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *