Beques per assistir a una trobada europea sobre els 50 anys de la legislació farmacèutica comunitària

Els participants tindran totes les despeses cobertes per l’organització

La Direcció General de la Comissió Europea per a la Salut i Seguretat Alimentària (SANTE) i el European Journalism Centre organitzen una jornada sobre els 50 anys de la primera legislació europea en matèria farmacèutica. Sota el títol 50 years of EU Pharma legislation: Achievements and future Perspectives, l’esdeveniment, que tindrà lloc el 28 i el 29 de setembre a Brussel·les, vol servir per fer balanç dels èxits i explorar perspectives futures d’aquest tipus de legislació.

 

Els periodistes que assisteixin participaran en un exclusiu esmorzar de premsa amb el comissari de la UE per a la Salut i Seguretat Alimentària, Vitenis Andriukaitis, el dimarts 29 de setembre.

 

L’organització cobrirà els costos del vol, l’allotjament i els àpats dels participants.

 

En cas de tenir interès en participar-hi, cal escriure a  Cristina Romero  a l’adreça romero@ejc.net, tenint com a termini el 15 de juliol. Al contingut del correu  cal incloure unes línies sobre la motivació i, si és possible, enllaços a articles periodístics que la persona interessada hagi publicat sobre temàtica farmacèutica.

 

La selecció final es durà a terme a finals de juliol i les persones interessades seran oportunament informades de la resolució.

 

Més informació sobre la conferència al següent enllaç.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *