Nova carta a La Vanguardia en defensa del rigor científic al diari

L’ACCC, l’Asociación Española de Comunicación Científica (AECC) i la Sociedad por el Avance del Pensamiento Crítico (ARP‐SAPC) responen a la carta enviada pel defensor del lector

L’ACCC, l’AECC i l’ARP-SAPC han enviat una nova carta a Josep Rovirosa, defensor del lector de La Vanguardia, per mostrar el seu desacord amb la justificació per part dels responsables de la secció La Contra de la realització d’entrevistes i del tractament de temes que, en opinió de les tres associacions, són contraris al coneixement científic. El passat 30 de gener les tres entitats van fer arribar una primera carta al defensor del lector del diari català per mostrar la seva preocupació per la publicació d’aquest tipus d’informacions. El 5 de febrer, Josep Rovirosa va enviar la resposta a les tres associacions.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *