Participa en el concurs de la sostenibilitat

3a edició del certamen Els teus objectius

Fomentar la reflexió entre la ciutadania sobre les qüestions mediambientals. Aquesta és la meta del concurs Els teus objectius que va arrencar el passat 5 de juny, coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient. El certamen, coorganitzat per l’Associació Catalana de Ciències Ambientals (ACCA) i pel Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de la Generalitat (CADS), manté el termini de participació fins al 14 de novembre de 2011.

Crònica de la presentació del concurs

 

 

Com participar

Per participar, els concursants hauran de fer arribar una foto o un vídeo, de màxim un minut de durada, on expliquin alguna petita acció del dia a dia que contribueixi a avançar cara a una societat més sostenible. El certamen disposa d’una web amb tota la informació detallada.

 

Modalitat Twitter

La novetat d’aquesta edició és la modalitat de micropoesia a través del compte de Twitter @teusobjectius. «La idea és que els concursants es dirigeixin al nostre compte i nosaltres farem una repiulada. Es podrà participar amb un màxim de deu piulades», explica Àngels Codina, coordinadora del certamen.

 

Àngels Codina (ACCA), Ramon Arribas (CADS) i Cristina Ribas (ACCC) a la presentació de Els teus objectius

 

A la presentació del concurs va participar Cristina Ribas, presidenta de l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC), qui va destacar la importància d’aprofitar eines com Twitter ja que «Internet està creixent i encara només hem vist la punta de l’iceberg».

 

Ramon Arribas, director del CADS, va posar l’accent en la importància de la sostenibilitat com a motor de sortida de la crisi. «És inversemblant que ens vulguin fer sortir de la crisi aquells que ens hi han ficat», explica. «No podem sortir de la crisi fent cotxes quan ens ha portat a la crisi fer-los», afegeix.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *