Esmorzar de treball amb Teresa Riera, ponent per a Horizon 2020 del Parlament Europeu

A l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona

L’ACCC i l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona conviden als membres de l’associació, i a altres persones que puguin tenir-ne interès, a participar en un esmorzar de treball el proper 22 d’abril, a les 10.30, amb Teresa Riera, diputada al Parlament Europeu, ponent per a Horizon 2020 de la comissió d’Indústria, Investigació i Energia. Aquesta trobada tindrà lloc a l’Oficina del Parlament Europeu que es troba a la capital catalana (Passeig de Gràcia, 90, 1r).

 

En cas de voler assistir-hi, cal confirmar l’assistència abans del 18 d’abril escrivint un correu electrònic a secretaria-tecnica@accc.cat. L’aforament és limitat. En cas que les sol·licituds superin les places disponibles, es prioritzaran els socis i sòcies de l’ACCC per ordre d’inscripció.

 


Objectiu de la trobada

L’esmorzar amb Teresa Riera s’emmarca en la finalitat del Parlament Europeu de facilitar el diàleg entre diputats europeus i premsa científica sobre el futur de la recerca a Europa. En aquests moments, en els quals es negocia el pressupost de la Unió Europea per al període 2014-2020, caldrà definir el programa Horizon 2020, que ha de fer front als reptes socials, industrials i d’excel·lència en el camp de la innovació i del coneixement.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *