Beques per a participar al XIV Seminari Internacional de Periodisme i Medi Ambient a Còrdova

Oferta només pels socis de l’ACCC

Del 21 al 23 de setembre es desevoluparà a Còrdova el XIV Seminari de Periodisme i Medi Ambient. Gràcies a la col·laboració d’Enresa i la Fundació EFE, l’Associació Catalana de Comunicació Científica disposa de 4 beques per als seus socis, que seran designades per estricte ordre d’inscripció.

 

El programa de beques ofereix un descompte del 50% en el preu inicial de la inscripció al Seminari. Així, cadascuna de les quatre persones que rebi la beca haurà de fer un únic pagament de 100 euros en el que està tot inclòs (viatge, allotjament, manutenció segons programa i matrícula del Seminari).

 

Si el nombre de sol·licituds aprovades supera el de beques disponible, s’oferirà un altre paquet d’inscripcions amb un pagament únic de 200 euros persona, on també estarà tot inclòs (viatge, allotjament, manutenció segons programa i matrícula del Seminari).

 

Per altra banda, si algú dels interessats residís a Còrdova o no necessita que se li cobri el desplaçament i l’allotjament, la inscripció es redueix a 50 euros.

 

XIV Seminari Internacional de Periodisme i Medi Ambient

 

El Seminari Internacional de Periodisme i Medi Ambient acudeix a Còrdova per la seva quatorzena edició i segons el seu director, José María Montero, «presenta un interessant programa que reuneix actualitat i debat mediambiental i periodístic».

 

La cita posarà la mirada a la situació del medi ambient al context de globalització i de la crisi econòmica actual. A més, es tractaran temes com l’actualitat de la divulgació científica de la Física i de la Química, quan se celebra l’any internacional d’aquesta última; els efectes de la contaminació lumínica; i s’analitzarà com es valora el periodisme ambiental des dels altres periodismes.

 

L’esdeveniment comptarà amb un cinefòrum per a gaudir dels documentals sobre la natura. De fet, segons Montero, «l’estat espanyol compta amb alguns dels millors directors de cinema ambiental, per als que el Seminari vol ser el seu punt de trobada i de reconeixement de la seu treball».

 

Completen el Seminari una visita al magatzem centralitzat d’El Cabril a Hornachuelos (Còrdova), que gestiona l’Empresa Nacional de Residus Radioactius (Enresa), un dinar elaborat amb productes del Comitè Andalús d’Agricultura Ecològica i una presentació de vehicles elèctrics adscrits al Plan Movele.

 

Informació d’interès:

XIV Seminari Internacional de Periodisme i Medi Ambient

Lloc: Palacio de Congresos y Exposiciones de Còrdova. C/Torrijos, 10. Telèfon: 95 748 31 12. Web: www.cordobacongress.com

Dates: Del 21 al 23 de setembre.

Beques: 4 beques per als socis i sòcies de l’ACCC.

Els interessats ho hauran de comunicar a: secretaria-tecnica@accc.cat

Per a descarregar el fulletó informatiu, fes clic aquí.

Més informació al web.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *