Raül Toran, vicepresident de l’ACCC, entrevistat a la ràdio mexicana

Toran va explicar en què consisteix l’exposició de l’ACCC Això que investigues, per a què serveix?

«Ens agraden les idees senzilles i properes com aquesta que permeten a la gent apropar-se a aquest tipus de recerca científica», va comentar Ángel Figueroa, director del programa Hoy por Hoy en la Ciencia de l’emissora mexicana Wradio, mentres xerrava amb Raül Toran, vicepresident de l’ACCC, per a conèixer en què consisteix la mostra Això que investigues, per a què serveix?

Àudio de l’entrevista sencera a Raül Toran en Wradio de Mèxic

 

El passat 16 d’abril, Toran va ser entrevistat a les ones mexicanes a Hoy por Hoy en la Ciencia, programa que compta amb el suport de la Universidad Nacional Autónoma de México (UNAM). El vicepresident de l’ACCC va explicar que la mostra de l’associació consisteix en «explicar la recerca no mediàtica partint de tres fotos on s’explica què és, per què s’investiga  i on». «La nostra intenció és que els joves se n’adonin que no només hi ha la recerca que surt als mitjans de comunicació, sinó que també hi ha una altra amb aplicacions en eines tant comunes com les xarxes socials», va indicar.

 

Toran va finalitzar l’entrevista apuntant que «seria un plaer exposar la mostra a Mèxic comptant amb la col·laboració de la UNAM».

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *