L’ACCC col·labora a les Jornades de Comunicació i Medi Ambient a Valladolid

El proper 27 d’abril, la presidenta Cristina Ribas participa a una taula rodona sobre noves eines de comunicació ambiental

Cristina Ribas, presidenta de l’Associació Catalana de Comunicació Científica, participa a les Jornades de Comunicació i Medi Ambient organitzades el 26 i 27 d’abril a Valladolid per la Fundación Patrimonio Natural, en col·laboració amb FAPE (Federación de Periodistas de España), APIA (Asociación de Periodistas de Información Ambiental), APV (Asociación de la Prensa de Valladolid), la Universidad de Valladolid i la Universidad Europea Miguel de Cervantes. Segons l’organització, els objectius plantejats per aquestes jornades són conscienciar als professionals dels mitjans de comunicació de la importància que les notícies relacionades amb el medi ambient, transmetre les experiències dels experts als professionals i a la societat, afavorir que els futurs professionals dels mitjans coneguin de primera mà les experiències i els seus plantejaments e involucrar institucions, universitats i mitjans de comunicació en la difusió de notícies mediambientals.

 

La presidenta de l’ACCC participarà el dia 27 a una taula rodona sobre noves eines de comunicació ambiental juntament amb Fernando Olivares, profesor de comunicació global de la Universitat d’Alacant, Bienvenido León, co-director dels festivals internacionals Telenatura y Urban Televisión, Juan Carlos Atienza, director de conservació a SEO/Birdlife i Teresa Gema Martín, professora de Periodisme de la Universidad de Valladolid. Antonio Corbillón, redactor de El Norte de Castilla actuarà de moderador.

 

Els destinataris d’aquestes jornades són periodistes, gabinets de premsa, professionals del medi ambient, estudiants de Periodisme, de Publicitat i Relacions Públiques i Ciències Ambientals i totes aquelles persones interessades en el medi ambient. En total s’han ofert 100 places per a aquestes jornades que tenen un caràcter gratuït.

 

Al llarg d’aquests dos dies, se celebraran un total de 8 taules rodones, un taller pràctic i una conferència, que congreguessin a 53 ponents arribats de diferents punts d’Espanya.

 

Tota la informació és al web www.patrimonionatural.org, al compte a twitter @JornadasComyMA i al Facebook.

 

Informació d’interès:

  • Dimarts 26 i dimecres 27 d’abril.
  • Edifici PRAE. Cañada Real, 306. 47008 Valladolid. Veure mapa.
  • Telèfon: 983 123 456
  • Correu electrònic: jornadas[at]patrimonionatural.org

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *