Anthesis Lavola cerca educador/a ambiental – Contacontes

A Anthesis Lavola treballen per aconseguir un món més resilient, sostenible i just. Per aconseguir-ho i activar el canvi, desenvolupen i posen en acció diversos serveis i productes pensats per a crear un impacte positiu en les persones i el seu entorn.    

Si com a ells també t’apassiona el medi ambient i creus que l’educació ambiental és la peça clau per una societat i un planeta més sostenibles, continua llegint perquè Anthesis Lavola és el teu equip!     

Uneix-te a l’equip d’educació i ajuda’ls a assolir un repte important:   Divulgar i transmetre coneixements i experiència a la població infantil, juvenil i adulta de Barcelona, sobre sostenibilitat i medi ambient.
    
Els teus reptes i objectius: 
  
Formaràs part de l’equip educatiu de Catalunya, on executaràs activitats de dinamització sobre la col·laboració de contes infantils de “La Laura i en Joan”. Editats pel Departament de Recerca i Universitats (DREU), amb la finalitat de contribuir al foment de vocacions científiques entre infants de 4rt i 5è de primària. Hi hauran 6 tipus d’activitats: Nanociència, fotònica, tecnologia dels aliments, arqueologia, lingüística aplicada…
També faràs un control de materials i stock, avaluaràs les activitats que duguis a terme, i faràs suport en tasques de difusió d’activitats.
   
Les característiques del teu rol:

 • T’incorporaràs a l’equip el 27/10/2023 fins al 31/05/2024
 • Treballaràs a jornada parcial  amb un contracte fix discontinu.
 • El lloc de treball que desenvoluparàs serà presencial per diferents punts de Catalunya.

La persona que busquen:

Per a desenvolupar amb èxit aquest nou repte, cerquen a una persona que aporti a l’equip els següents coneixements, experiència i competències.

 • La teva formació ideal:    Grau, llicenciatura o diplomatura de la branca científica-tecnològica: (Ciències Ambientals, Biologia, Geografia, Química, Educació Ambiental) o altra formació relacionada amb el medi natural.   
 • Domini del Català, Castellà i valorable altres idiomes com l’anglès o el francès.   
 • Experiència en tasques d’atenció al visitant/ciutadania.  
 • Imprescindible disposar de  carnet de conduir (B1) i vehicle propi per a arribar al lloc de treball.
 • Residir a Barcelona o rodalies. 

Les teves competències i habilitats:    

 • Interès i orientació cap a la sostenibilitat i el medi ambient.    
 • Identificació i compromís amb els objectius de la campanya i el seu assoliment.    
 • Iniciativa i capacitat per promoure i activar la participació ciutadana.    
 • Actitud proactiva i dinàmica.    
 • Intel·ligència emocional i comunicació assertiva.    
 • Treball en equip i cooperació.    
 • Flexibilitat i adaptabilitat al canvi.    
 • Capacitat d’atendre perfils de públic diferents.  

Els avantatges de treballar amb Anthesis Lavola:  

 • Formaràs part d’una consultora pionera en sostenibilitat i medi ambient guardonada amb el  segell B Corp™, una mostra del seu compromís per impulsar un impacte ambiental, cultural i social positius.    
 • T’uniràs a un equip on seràs el motor del canvi i la seva gran aposta per aconseguir un món millor. Uneix-te a un equip immillorable, ple de talent, compromís i passió que representa els seus valors i que t’acollirà i acompanyarà en un entorn laboral cooperatiu i motivador.    
 • Participaràs d’una cultura inclusiva on la diversitat forma part de la seva identitat i vetllen per representar i escoltar totes les veus i idees del seu equip.    
 • Participaràs en projectes d’iniciativa i responsabilitat social, ¡aporta el teu valor!    
 • Aprendràs a desenvolupar el teu rol amb èxit amb el seu suport i acompanyament. ¡La teva formació és la seva responsabilitat i vetllaran pel teu talent i perquè res t’aturi!    
 • Disposaràs d’oportunitats reals de participar en altres campanyes i projectes d’Anthesis Lavola.    

L’esperit d’Antesis Lavola    
A Anthesis Lavola valoren la diversitat en totes les seves formes i expressions i l’entenen com a l’espurna del canvi i la clau per formar a l’equip del demà i també del present, un equip empoderat, proactiu i innovador amb una identitat i talent únics.    
Treballen amb ímpetu per a construir un entorn i equips més inclusius, justos i diversos on tothom gaudeixi la seguretat, reconeixement i respecte essencials pel desenvolupament del seu potencial individual. Sens dubte, senten orgull de totes les persones que donen vida i valor a l’empresa i celebren els seu èxits i creixement dins el seu equip.    
    
Ara et toca a tu, quin impacte vols deixar? Si creus que aquest rol et representa i la sevaa proposta és el que estàs buscant, uneix-te al seu equip i forma part de la revolució sostenible. T’esperen!     
https://www.anthesisgroup.com/ca/job/educador-a-ambiental-contacontes/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *