La Nit de la Recerca 2009

El 25 de setembre, a mitja tarda, un nombrós grup de persones estava reunit davant de la Casa de Cultura de Girona. El físic dedicat a la divulgació Dani Jiménez Albiac —membre de l’ACCC— i uns químics de la Universitat de Girona van fer alguns experiments per a aquell públic de totes les edats. S’iniciava així la Nit de la Recerca 2009, que va continuar en el pati de la Casa de Cultura fins a les nou tocades. En el patí, joves científics i científiques van explicar la seva recerca en una quinzena d’estands i van guiar el públic perquè fes els seus propis experiments. L’objectiu d’aquest apropament de la ciència a la ciutadania és que el públic pugui comprovar que la recerca, a més de ser útil a la societat, també pot ser divertida. La Càtedra de Cultura Científica i Comunicació digital de la Universitat de Girona, dirigida per Sílvia Simon, professora i investigadora d’aquella universitat, va coordinar la Nit de la Recerca 2009.

 

Nit de la Recerca 2009

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *