L’ACCC participa en la WCSJ 2009

Diversos membres de l’ACCC van participar en la Conferència Mundial de Periodistes Científics (WCSJ, en les inicials ingleses). La trobada va tenir lloc del 30 de juny al 2 de juliol a Londres i va ser organitzada per la Federació Mundial de Periodistes Científics (WFSJ). Gràcies a la seva condició de socis de l’ACCC, alguns dels participants van poder disfrutar de beques per presenciar al congrés.

 

 

Durant el congrés, la presidenta de la ACCC, Mercè Piqueres, va participar en l’assemblea general de la Federació, que se celebra cada dos anys coincidint amb els congressos. En aquesta trobada es va elegir la nova junta, que està presidida per Nadia El-Awady, d’Egipte, i es va votar un canvi en els Estatuts per introduir dues novess categories de membres,: associats i corporatius. Seran membres amb veu, però sense vot amb els quals la WFSJ podrà establir relacions de col•laboració a llarg termini. A la mateixa reunió ja es va acceptar, com a entitat associada, el Council for the Advancement of Science Writing (CASW).
A la WCSJ es va anunciar també el lloc on es farà el proper congrés, que será El Cairo, al 2011. Estarà organitzat conjuntament per l’Associació Àrab de Periodisme Científic i l’Associació Nacional d’Escriptors Científics dels Estats Units.

 

14/07/2009

 

Nadia El-Awady (Egipte), nova presidenta de la WFSJ

(Foto: Nadia El-Awady (Egipte), nova presidenta de la WCSJ)

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *