Visita al nou Museu del Gas

Gas Natural convida a la premsa a visitar el nou museu a Sabadell el proper 29 de novembre

(Gas Natural Fenosa). El Museu del Gas, un nou equipament cultural impulsat per Gas Natural Fenosa, obrirà les seves portes al públic d’aquí a unes setmanes. Situat al centre de Sabadell, el museu acull també la seu de la Fundació Gas Natural Fenosa. L’entitat convida en exclusiva a la premsa a una visita guiada el proper dimarts 29 de novembre, a les 12.00, al Museu del Gas (Plaça del Gas, 8. Sabadell). Els interessats disposan d’un servei d’autobús des de Barcelona des de la seu de l’empresa (Passeig Salvat Papasseit, 08003 Barcelona) a les 11.00. Per a participar en aquesta visita és imprescindible confirmar. Més informació a continuació.

 

La visita

Durant la trobada, el director general de la Fundació Gas Natural Fenosa, Pere A. Fàbregas, explicarà les característiques del museu, que té com a objectiu preservar i difondre el patrimoni històric del sector del gas i l’electricitat, així com explorar el futur de noves energies i la seva interacció amb el medi ambient. D’abast estatal, aquest museu és l’únic a Catalunya i Espanya dedicat a la indústria del gas.

 

Inscripció

Per tal de poder organitzar aquesta trobada, s’ha de confirmar l’assistència enviant un e-mail a prensa@gasnaturalfenosa.com o bé trucant als següents telèfons de la Subdirecció de Relacions amb els Mitjans de Comunicació (93 402 93 65/93 402 91 31).

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *