Debat electoral: la ciència en el centre de les polítiques públiques

Data: 22 d’abril de 2024, 18h.
Lloc: Auditori del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB) Carrer Dr. Aiguader, 88. 08003 Barcelona

Davant la convocatòria d’eleccions al Parlament de Catalunya el 12 de maig de 2024, l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC), conjuntament amb l’Associació Catalana d’Entitats de Recerca (ACER), organitzen un acte amb el què volen contribuir de nou a situar la ciència al centre del debat electoral. L’objectiu és conèixer de primera mà el paper que la ciència ocupa als programes electorals que les forces parlamentàries oferiran a la ciutadania, amb el compromís de desplegar-los en cas de governar. Així mateix, també se’ls demanarà que exposin com protegiran i promouran la lliure comunicació de la ciència en totes les seves vessants.

Per això, els organitzadors conviden a parlamentaris i policy makers d’aquestes forces perquè expliquin les seves propostes, les contrastin amb les propostes que les entitats organitzadores han anat elaborant, exposin les seves respectives accions de govern en política científica si les han desenvolupat, i debatin sobre les normatives necessàries a promulgar, els instruments concrets a desenvolupar, les inversions precises a fer i els calendaris previstos a complir en el desplegament de les seves polítiques científiques per a la propera legislatura.

Pròximament es publicarà el programa, que inclourà els representants de les formacions polítiques que participaran en el debat.

La jornada serà presencial, oberta al públic i de manera especial als professionals de la ciència.

L’assistència requereix inscripció mitjançant un formulari, que es difondrà en breu.

Per a més informació, podeu contactar amb:
Miriam Rivera
Secretaria Tècnica
Responsable de Comunicació
comunicacio@accc.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *