L’Asociación Española de Comunicación Científica prepara una nova edició de “Ciencia en redes”

Els socis/es de l’ACCC poden participar-hi amb descompte

Un esdeveniment de formació 2.0 en temàtica científica i tecnològica per a investigadors i professionals de la comunicació i el periodisme. Així es defineix Ciencia en redes, una cita organitzada per l’Asociación Española de Comunicación Científica (AECC) que tindrà lloc el 28 d’abril a La Casa Encendida de Madrid (Ronda de Valencia, 2). La inscripció té un preu de 40 euros, però els socis i sòcies de l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC), com en edicions anteriors, gaudiran de 10 euros de descompte.

 

El programa estarà disponible al web de l’organització, des d’on s’han de realitzar les inscripcions. A més, l’AECC hi té oberta una convocatòria per seleccionar propostes de comunicació científica per ser-hi presentades en 10 minuts.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *