La WFSJ estrena un nou web

La Federació Mundial de Periodistes Científics (WFSJ), de la qual forma part l’ACCC, acaba d’estrenar un nova web. El web, que conté més de dues-centes pàgines i notícies, ha rebut 22000 visitants des del 2007. En la nova versió, a més dels canvis gràfics, hi ha uns continguts més rics. Un periodista es dedicarà a l’apartat de notícies, amb l’objectiu de proporcionar informació sobre les activitats de les diverses associacions de la Federació i una plataforma per intercanviar experiències. Un bloc sobre periodisme científic convidarà membres de les associacions a plantejar temes de debat. Mitjançant el servei RSS, els usuaris poden estar al dia dels canvis en el web.

World Federation of Science Journalists

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *