Setmana de la Ciència

La Setmana de la Ciència a Catalunya se celebra anualment, des de 1996, i està organitzada per la Fundació Catalana per a la Recerca (FCR), el Departament d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació (DURSI) de la Generalitat de Catalunya, juntament amb 11 universitats de Catalunya, l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), el Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC), el Departament d’Ensenyament i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB), i l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC), és una iniciativa per apropar la ciència a la societat i posar-la a l’abast de tothom. Engloba multitud d’actes arreu de Catalunya: cursos, conferències, exposicions, tallers…

Més informació: http://www.setmanaciencia.org/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *