Presenta la teva proposta d’activitat al FestiNAT

  • L’ACCC col·labora en aquest festival de natura organitzat per la Fundació Emys, la Institució Catalana d’Història Natural (ICHN) i la plataforma OxigeNATs
  • Els socis i sòcies de l’ACCC ja poden presentar propostes d’activitats com exposicions, xerrades, tallers i molt més per participar-hi

El 27 de maig, en el marc de la Setmana de la Natura, la Fundació Emys, la Institució Catalana d’Història Natural (ICHN) i la plataforma OxigeNATs ens conviden a particpar al FestiNAT, que té per objectiu facilitar un espai de connexió per reduir la desvinculació de la societat amb la natura i impulsar l’educació ambiental com a eina de divulgació per a totes les edats, entre d’altres, tot oferint un espai a les entitats del territori per divulgar els seus projectes.

Si ets membre de l’ACCC, pots presentar una proposta d’activitat relacionada amb la temàtica del festival. L’organització en farà una selecció i t’informarà de si la teva proposta ha estat seleccionada. És una gran oportunitat per interaccionar amb altres professionals i entitats d’àmbit naturalista i ciència ciutadana.

El FestiNAT és un festival naturalista on connectar i intercanviar coneixement i entusiasmes entre petits i grans, acostar-se a la ciència que estudia la natura i gaudir-ne amb una mirada curiosa i curosa. És un punt de trobada per aprendre directament i activa de la mà de naturalistes amb llarga experiència, joves talents que inicien les seves trajectòries, entitats de recerca de la biodiversitat, associacions naturalistes del territori immediat i professionals del món de la conservació i la divulgació de la natura.

El FestiNAT tindrà lloc al paratge de Can Moragues, seu de la Fundació Emys, a Riudarenes, per posar en valor la biodiversitat de la Plana de la Selva, especialment de l’Espai Natural Protegit de l’Estany de Sils. Constarà d’activitats des de les 9 del matí fins a les 8 del vespre, distribuïdes en diversos blocs segons la temàtica i els públics als quals van dirigides. Hi podrem gaudir d’una gran varietat d’activitats per a totes les edats, com tallers d’educació ambiental per infants i famílies, minisortides de descoberta de la natura, un Bioblitz, presentacions de projectes de ciència ciutadana, taules rodones, tallers, exposicions, firetes de productes de custòdia i material naturalista, música i espectacles.

El fonament i la raó de ser del FestiNAT és generar sinèrgies i intercanvis entre els diferents actors vinculats a la biodiversitat de Catalunya i la seva conservació: entitats locals i d’abast català de recerca i conservació, administracions, centres formatius, editorials, administracions, gestors del territori, empreses de serveis i particulars. Més de 20 entitats han confirmat ja la seva participació.

Presenta la teva proposta d’activitat a través del següent formulari abans del 12 de maig.

El FestiNAT està organitzat per la Fundació Emys, la Institució Catalana d’Història Natural (ICHN) i la plataforma OxigeNATs, sumant energies i capacitats i amb la col·laboració de moltes altres entitats d’arreu del país. Vol esdevenir un festival naturalista de referència amb una periodicitat anual i itinerant, per tal de poder cobrir els diferents espais i valors naturals del territori català, acostar el coneixement naturalista a un gran nombre de persones i poder col·laborar amb les entitats dedicades a la conservació de la natura que hi ha a cada zona on es dugui a terme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *