Taller sobre bones pràctiques en comunicació científica amb Science for Change i l’ACCC

Science for Change i L’ACCC formen part d’ENJOI, un projecte finançat per la Unió Europea que te com a objectiu millorar la comunicació científica mitjançant la creació de recomanancions pràctiques per a les persones que treballen en comunicació i periodisme científic. Es crearà aquestes bones pràctiques amb els participants dels quatre paisos de la UE, a través dels tallers participatius.  

Encara estan disponibles les últimes places lliures i gratuites per al taller que es realitzarà de forma presencial a l’Auditori Antoni Caparrós, a Barcelona el proper dilluns 28 de novembre de 15h a 18h. Serà una oportunitat única per interactuar amb persones del món de la comunicació científica d’Espanya i influir amb la creació de recomanacions per una comunicació científica de qualitat a nivell europeu.

Si treballes en comunicació científica i tens interés en participar amb el taller, contacta amb nosaltres el més aviat possible. Les places disponibles s’asignaran per ordre de inscripció.

El mateix dia 28 també tindrem durant el matí un esdeveniment internacional obert al públic que encara té places disponibles per si algú té interés en assistir. L’esdeveniment és gratuit i tindrà es celebrarà al mateix lloc que el taller d’ENJOI. T’esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *