Vine a pintar amb nosaltres un “Il·lustramur” d’ocells autòctons a Barcelona

Als Jardins de les Tres Xemeneies

El proper dia 5 de juny, per celebrar el Dia Internacional del Medi Ambient, Art En Massa, col·lectiu d’artistes heterogeni format per alumnes que han cursat el cicle d’Arts Aplicades al Mur a l’Escola Massana, i Il·lustraciència,  premi internacional d’il·lustració científica de l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC), realitzararan una acció d’art urbà a Barcelona. Concretament, crearem un mural sobre ocells autòctons, entre les 10h i les 18h als Jardins de les Tres Xemeneies (Avinguda del Paral·lel 49, Barcelona).

 

Aquesta acció compta amb el patrocini de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT) i el Ministerio de Economía y Competitividad i el suport de l’empresa Valentine. Tothom que en tingui interès és convidat a participar-hi dibuixant o a simplement presenciar-hi la creació del mural. Tot i que és una activitat de franc, cal inscripció prèvia a illustraciencia@gmail.com. També trobareu l’esdeveniment a Facebook.

 

A sota podeu veure un vídeo de la creació d’un il·lustramur al mateix lloc l’any passat.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *