L’ACCC aplega periodistes europeus i llatinoamericans en el Science Journalism Forum 2022

Del 29 d’octubre al 4 de novembre se celebrarà el Science Journalism Forum 2022 (SFJ22), un esdeveniment virtual global en múltiples idiomes que aplega més de 2000 espectadors, on periodistes, escriptors, autors, científics i estudiants podran compartir la seva visió del periodisme científic i descobrir-ne noves eines per reforçar la seva tasca. En el marc d’aquest gran fòrum, l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) ha estat convidada a participar-hi i comptarà amb entrades gratuïtes i descomptes perquè els seus membres hi puguin assistir.

L’ACCC forma part del consorci que conforma el projecte ENJOI, destinat a trobar els principis, estàndards i indicadors que dirigeixen la comunicació científica d’excel·lència. En el marc d’aquest projecte, l’associació participarà en els SJF22 amb una taula rodona moderada per la responsable de comunicació de l’ACCC, Miriam Rivera, en que periodistes científics de renom, tant d’Espanya (Valentina Raffio i Pampa García) com de diversos països de Llatinoamèrica (Sofía Cabrera, Javier Cruz y Marcos David Valverde), compartiran la seva visió, el seu coneixement i els reptes a que ens enfrontem en l’àmbit de la comunicació de la ciència a Europa i Llatinoamèrica, per tal d’aprendre els uns dels altres. Aquesta sessió tindrà lloc el 3 de novembre, de 12:00h a 13:30h CET.

Com a col·laboradors de l’esdeveniment, l’ACCC comptarà amb 15 entrades gratuïtes per a membres [editat: les entrades ja s’han exhaurit], que els permetran assistir a totes les activitats del congrés. A més, tots els nostres associats disposaran d’un codi de descompte del 50% en l’entrada. L’ACCC informarà als socis i sòcies sobre com accedir a les entrades gratuïtes i als descomptes per correu electrònic. D’altra banda, l’organització ha anunciat un programa de beques per a aquelles persones que no puguin costejar la seva assistència al congrés.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *