Obertes les inscripcions per a presentar xerrades a BCNspiracy

BCNspiracy, l’esdeveniment de divulgació científica a Barcelona, celebra la seva sisena edició el 18-19 de novembre al Museu de la Ciència – CosmoCaixa de Barcelona.

BCNspiracy

En ser un esdeveniment obert, BCNspiracy torna a cercar científics, divulgadors i apassionats de la ciència que la facin atractiva per al públic general, amb rigor i naturalitat. Les xerrades (10 min) poden ser en català, castellà o qualsevol altre idioma.

BCNspiracy 2022 comptarà amb l’humor com a temàtica transversal, i diverses xerrades i intervencions divulgaran amb un sentit específicament humorístic i també sobre el mateix humor com a objecte de recerca.

Per participar-hi, només cal que envieu les vostres propostes mitjançant aquest formulari abans del 18 de setembre (per motius logístics, però, es prega que el feu arribar el més aviat possible).

Aquesta és una oportunitat única per als ponents que no tinguin experiència en fer xerrades, ja que compartiran escenari i moments amb divulgadores/es consagrades/des, aprendran amb el nostre equip de suport i descobriran aquesta meravellosa ocasió de divulgar el que fan i demostrar el seu talent. I qui ja tingui experiència que no dubti a formar part d’un esdeveniment únic!

Animeu-vos, teniu molt per explicar de ciència!

Sobre BCNspiracy

BCNspiracy és un esdeveniment estatal de divulgació científica sense ànim de lucre, organitzat anualment a Barcelona des del 2017 per professionals de la recerca i la divulgació en ciència. En les edicions anteriors, s’ha aconseguit fer arribar la ciència de manera rigorosa i propera a més de 2500 persones, amb un programa complet de divulgació a totes les àrees de la ciència.

BCNspiracy compta amb dues sessions principals en què s’imparteixen xerrades divulgatives amenes de 10 minuts, per a tots els públics, sobre una gran varietat de temes científics, des de la immunologia o l’ecologia fins a l’enginyeria o la lingüística.

  • INspiracy està dedicada a estudiants d’ESO i Batxiller.
  • BCNspiracy Talks és oberta al públic general.
  • Alguns dels pilars de BCNspiracy són la formació de divulgadores/es novells i el seu acompanyament juntament amb divulgadores/es i comunicadores/és consagrades/os; la col·laboració amb centres i entitats de recerca de Barcelona, ​​Catalunya i la resta de l’Estat espanyol; així com la reivindicació de la diversitat a la ciència, des de la igualtat de gènere fins a altres eixos de diversitat (LGTBIQA+, racial, funcional…).
  • BCNspiracy 2022 està coorganitzat per l’Equip BCNspiracy i l’associació de divulgació científica Hablando de Ciencia (HdC), i compta amb la col·laboració de l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC), el Museu de la Ciència – CosmoCaixa de Barcelona, ​​Pint of Science Spain i PRISMA LGTBI+ .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *