Arriba la 9a jornada de Divulgació Innovadora D+i

Torna la 9a edició de les Jornades de Divulgació Innovadora D+i, el fòrum de professionals on reflexionar sobre els nous camins, enfocaments i formats per a comunicar la ciència, on es duran a terme tallers, xerrades i formacions sobre divulgació en directe, en la qual, els professionals podran experimentar i explorar la divulgació científica.

Aquest any el lema de les jornades és “Déjate Ver… en persona“. Com cada any, se celebrarà a Etopia Centre d’Art i Tecnologia (Saragossa) els dies 28 i 29 d’octubre de 2022.

Ja està oberta la convocatòria per presentar les teves propostes per participar en les jornades D+i. S’accepten propostes tant per a realitzar activitats en directe, tallers o espectacles, com per a comptar al públic el teu projecte. Es seleccionaran algunes de les millors iniciatives i entraran a formar part del programa D+i.

Si divulgues la ciència amb una filosofia pròpia, amb un enfocament trencador, en un format diferent…, si tens un projecte innovador de divulgació en marxa i vols donar-lo a conèixer en les pròximes D+i, envia’ns la teva proposta emplenant aquest formulari.

La proposta haurà de ser enviada abans del 12 de juny, per la responsable de la iniciativa, qui, en cas de resultar acceptada, exposaria públicament el seu projecte durant les Jornades D+i 2022.

Les participacions es realitzen de manera voluntària, no remunerada. L’organització corre amb les despeses d’inscripció en D+i i desplaçament de la persona responsable del projecte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *