La Universitat Internacional de València s’uneix a les entitats col·laboradores de l’ACCC

La Universitat Internacional de València (VIU) se suma a les entitats col·laboradores de l’ACCC per tal de donar suport i desenvolupar projectes per impulsar la comunicació científica entre ambdues entitats, tot prenent com a punt de partida el seu programa del Màster en Comunicació Social de la Recerca Científica.

Donat el compromís de la VIU i l’ACCC per impulsar la formació en divulgació de la recerca científica, ambdues entitats han acordat estrènyer els seus llaços i sumar la universitat a la resta d’entitats col·laboradores de l’ACCC: Ciment Català, Fundació AGBAR, Fundació BBVA, Fundació Catalana per la Recerca i la Innovació, Fundació “la Caixa” i l’Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras. A més, la VIU oferirà un descompte del 40% als membres de l’ACCC (i un 30% als seus descendents directes) en la matrícula de tots els programes de la seva Facultat d’Arts, Humanitats i Comunicació, inclòs el seu Màster en Comunicació Social de la Recerca Científica.

Les entitats col·laboradores de l’ACCC són institucions i empreses que contribueixen al manteniment de l’Associació, donant-li suport corporatiu i econòmic, mitjançant aportacions anuals que fixa la Junta Directiva. A canvi, aquestes entitats reben una sèrie d’avantatges, com rebre assessorament tècnic en tasques de comunicació científica i en la cerca de perfils de l’àmbit, constar com a col·laboradores en els nostres canals, materials de difusió i comunicació i projectes divulgatius. Tindran prioritat a l’hora d’organitzar esdeveniments o demanar projectes conjuntament amb l’associació o amb els nostres grups de treball, difondre els seus missatges a través dels nostres canals, com la llista de distribució, que inclou més de 650 professionals de l’àmbit, i podran assistir a l’Assemblea General amb veu.

Ambdues institucions consideren que aquesta col·laboració contribuirà a millorar la formació en divulgació científica per a molts estudiants tot facilitant la seva participació en projectes de comunicació de la ciència i apropar la recerca a la societat. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *