Taller d’introducció a Wikidata i Wikicommons: la base de dades oberta i el repositori obert vinculats a la Viquipèdia

Vols ajudar a documentar amb una fotografia el patrimoni històric i natural? T’agradaria poder fer servir no tan sols la Viquipèdia, sinó també els seus projectes germans Wikidata i Wikicommons, de l’ecosistema Wikimedia? Sabíeu que podeu fer cerques als articles científics?

Dimarts, 19 d’abril de 2022, de 18:30h a 20:30h, s’impartirà el taller “Introducció a Wikidata i Wikicommons: la base de dades oberta i el repositori obert vinculats a la Viquipèdia”, una formació oberta i en línia dirigida a tothom que estigui interessat per aprendre a fer servir aquests recursos de lliure accés.

En aquesta formació, de dues hores de durada, es guiarà als participants en els seus primers passos per fer consultes i afegir contingut a Wikidata i Wikicommons. També es presentaran eines útils per a ordinadors i dispositius mòbils. No cal tenir experiència prèvia ni estar registrat a la Viquipèdia.

Aquest taller ha estat co-organitzat per l’ACCC i Amical Wikimedia i serà impartit per Amador Álvarez (@Amadalvarez, membre d’Amical Wikimedia) i Miquel Duran (@Quelet, membre d’Amical Wikimedia i soci de l’ACCC).

Trobareu tota la informació i com inscriure-us aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *