Lliurament de premis BIOIMATGES 2021

El col·legi de Biòlegs de Catalunya va organitzar el VIII Concurs de Fotografia Biològica. El passat 19 de març de 2022 es va celebrar a la sala d’actes del Museu de Ciències Naturals de Barcelona l’acte de lliurament dels premiats del concurs BIOIMATGES 2021, en el qual l’ACCC va participar com a jurat.

El principal objectiu del concurs és realçar visualment els valors del món biològic que és necessari per tenir cura del nostre entorn, a través dels nostres ulls i les fotografies.

En aquest acte, hi van assistir més de 80 persones. Amb la participació de Datcha Atienza, cap de col·leccions i recerca del Museu de Ciències Naturals, Lluís Tort degà del CBC i, Rut Ribas, directora general d’Atenció a l’Alumnat. L’acte va ser conduït per Jordi Serrallonga, arqueòleg, naturalista, productor científic i guia d’expedicions i per Jaume Matamala vocal de la Junta del CBC. 

L’edició del 2021 ha comptat amb una participació total de 531 fotografies. ON els membres del jurat, empreses col·laboradores i les diferents persones d’entitats que participen, van repartir fins a 5 premis de les diferents categories.

Després de l’èxit d’aquesta edició del Bioimatges que acaba de clausurar, s’espera que al 2023 sigui molt millor, per seguir gaudint de les fotografies que ens deixa el nostre entorn natural.

A continaució, podeu veure un petit vídeo amb la selecció de ls fotografies presentades a Bioimatges 2021:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *