10a edició del Congrés SciCommPt 2022

La 10a edició del Congrés SciCommPt arriba sota el lema Aturat, Escolta i Actua: reflexiona sobre el passat per construir el futur. Aquest any es celebrarà de l’11 al 13 de maig a les Açores, una regió que ha estat un escenari important per a la inversió nacional en ciència i innovació tecnològica.

L’objectiu del congrés està a aturar-nos a escoltar atentament el que busquen les nostres audiències i actuar per canviar, millorar i/o mantenir unes bones pràctiques per comunicar la ciència de forma efectiva i respectuosa en la diversitat de pensaments. A més a més, el president de l’ACCC, Rubén Permuy ha estat invitat a formar part de la comissió científica.

Ja s’ha obert el període per enviar propostes de comunicacions al congrés de comunicació científica SciComPt, en portuguès, espanyol o anglès (l’idioma oficial del congrés en el portugués). Fins al 6 de març!

D’altra banda, els socis i sòcies de l’ACCC tenen el mateix descompte en la inscripció que els membres de Rede SciComPt.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *