9è Premi Internacional d’Il·lustració Científica i de Naturalesa Illustraciencia

Fas il·lustració científica o naturalista? 

El Museo Nacional de Ciencias Naturales (MNCN-CSIC) i l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) organitzen la 9ª edició del Premi Internacional d’Il·lustració Científica i de Naturalesa Illustraciencia, oberta a il·lustradors i il·lustradores majors de 18 anys de qualsevol país. Com en anteriors edicions, aquesta també compta amb la col·laboració de la Fundación Española por la Ciencia y la Tecnología (FECYT) – Ministerio de Ciencia e Innovación.

Illustraciencia és una iniciativa que té com a objectiu divulgar i remarcar el valor de l’àmbit de la il·lustració científica. Illustraciencia convoca cada any un Premi Internacional d’Il·lustració Científica i de Naturalesa disposant de l’Academia Illustraciencia, una àrea dedicada a la formació d’aquesta disciplina tan antiga com la mateixa ciència i estretament lligada al quefer científic, i una línia de divulgació orientada a la reflexió conjunta i com un punt de trobada entre els professionals i la comunitat científica amb la finalitat de fomentar una cultura entorn d’aquest art en la societat.

El premi contempla dues categories: científica i naturalista.

El jurat seleccionarà 40 obres finalistes, que formarà part de l’exposició itinerant d’Illustraciencia. Entre les obres seleccionades s’elegirà als guanyadors de les categories científica i naturalista.

Aquesta 9ª edició del certamen compta amb dos premis de 800 euros per obra guanyadora per categoria. L’autor/a de l’obra seleccionada pel públic a votació popular obtindrà un certificat acreditatiu. 

Pots presentar la teva obra entre el 10 de gener i el 20 de febrer de 2022 a través d’aquest formulari.

També podeu consultar les bases completes aquí.

Més informació a la pàgina web www.illustraciencia.info.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *