Presentació del llibre “Cazadores de Microbios”

El pròxim 14 d’abril a les 19:00h, l’ACCC, en col·laboració de l’editorial Capitán Swing, organitza la presentació del llibre “Cazadores de Microbios“, de Paul de Kruif, un clàssic de la literatura científica des de la seva publicació el 1926.

L’acte comptarà amb la participació de Carmela García, doctora en bioquímica i divulgadora científica, i Alfredo Corell, vicerrector d’Innovació i Transformació Digital (UVa). Moderarà Raül Toran, divulgador científic, i es retransmetrà en directe des del compte de YouTube de l’ACCC: Enllaç a l’acte.

“Cazadores de Microbios. Los principales descubrimientos del mundo microscópico”

El llibre narra una història més pertinent que mai sobre microbis, bacteris i com la malaltia afecta la nostra vida quotidiana i a la prosperitat de les nostres societats.

Els superherois en aquest esquema són els científics, bacteriòlegs, metges i tècnics mèdics que van descobrir els microbis i van inventar les vacunes per contrarestar-los.

De Kruif revela els descobriments ara aparentment simples però realment fonamentals de la ciència. Un llibre fascinant que descriu la vida i obra d’un grup d’homes de segles passats que van establir les bases per a conèixer i comprendre el món dels éssers vius més petits de la Terra i la nostra relació amb ells.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *