KIMconference 2018 – Aliances d’innovació: una nova ruta al mercat

Ja està en marxa la KIMconference 2018, que tindrà lloc el 7 de febrer a Barcelona

La Fundació KIMbcn és una nova entitat col·laboradora de l’ACCC

En aquesta edició debatrem sobre els diferents models de xarxes col·laboratives que existeixen en innovació. Aprofundirem en els ecosistemes d’innovació: col·laboració entre grans empreses i startups, la intra-emprenedoria o nous models d’economia col·laborativa per donar respostes a preguntes com: Quins són els reptes de connexió entre les entitats claus en innovació? Quins problemes hem d’afrontar en la col·laboració entre start-ups, grans corporacions i universitats? Quines eines i iniciatives estan implantant els actors d’aquest ecosistema per impulsar iniciatives dels propis treballadors?

 

Ho farem a través d’una jornada informal que comptarà amb debats de qualitat, diàlegs i tallers, amb un format més dinàmic i sense encotillar. També la participació serà un dels eixos més important d’aquest esdeveniment. L’horari de l’acte central serà de 9 a 14h aproximadament, ia la tarda hi haurà l’opció d’assistir a diferents workshops (prèvia inscripció).

 

Les empreses confirmades són: HPRepsolYouNoodleDanoneHitachiBlaBlaCarAccionaSocialCarAigües de BarcelonaInductShip2bPARC Barcelona y Cooltra.

 

Aquest any volem convertir la KIMconference en una comunitat de recerca de tendències i fonts de formació en innovació, que ens permeti transmetre bons continguts i aprendre amb experts de diversos sectors, ampliant la nostra xarxa col·laborativa.

 

Podeu trobar més informació en aquest enllaç

 

Banner KimConference

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *