Euroscience Open Forum – ESOF2020 es posposa fins al 2-6 de setembre

En resposta a la pandèmia del Coronavirus, EuroScience i la Fondazione Internazionale Trieste anuncia l’ajornament de l’edició 2020 de la conferència de l’ESOF fins al setembre.

Resultado de imagen de ESOF

EuroScience i la Fondazione Internazionale Trieste anuncien que l’edició 2020 de l’Euroscience Open Forum es reprogramarà perquè tingui lloc del 2 al 6 de setembre a Trieste (Itàlia). L’esdeveniment ESOF, originalment programat per al 5-9 de juliol, ha estat posposat com a conseqüència de la pandèmia del Coronavirus i les mesures excepcionals de seguretat i prevenció empreses a Itàlia i a d’altres països del món.

La reprogramació anirà acompanyada d’una actualització i revisió del programa de l’ESOF. Es proporcionaran eines digitals, com les teleconferències per a la presentació de sessions. A més, el contingut de les sessions relacionades amb qüestions de salut pública i medi ambient, que actualment són temes centrals en debats científics, polítics i socials a tot el món, seran ampliats. L’ESOF mantindrà els seus compromisos amb els patrocinadors i amb les empreses involucrades en l’esdeveniment.

“ESOF és el lloc on la comunitat científica es reuneix per reflexionar sobre les seves pràctiques i el seu paper en la societat”, diu Stefano Fantoni, Campió de la ESOF2020. “En aquests temps difícils, la investigació científica és més crucial que mai, i el seu impacte, així com la seva comunicació als governs i el públic, són de gran importància. És per aquesta raó que EuroScience i La Fondazione Internazionale Trieste han pres la decisió de no cancel·lar l’esdeveniment sinó de tirar endavant, conscients de la urgència d’estratègies compartides per abordar els desafiaments actuals a què ens enfrontem”.

“Reconeixem que els efectes del Coronavirus poden seguir presents al setembre”, indica Michael Matlosz, President d’EuroScience. “En resposta a aquesta eventualitat, la nostra prioritat serà fer el ESOF2020 el més accessible i rellevant possible per a tots els que vulguin assistir i participar. S’afegiran al programa sessions específiques, amb investigadors convidats, encarregats de la formulació de polítiques i altres experts, per debatre sobre qüestions destacades en la resposta mundial a la pandèmia del Coronavirus. L’ESOF2020, en línia amb les seves anteriors edicions, fomentarà el diàleg obert entre la comunitat científica i tots els actors interessats “.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *