8M: Presentació del llibre “A hombros de GigantAs”, amb Laura Morrón

En motiu del 8 de març, Dia de la Dona, el Grup de Perspectiva de Gènere en la Ciència de l’ACCC organitza la presentació del llibre “A hombros de GigantAs“, de la divulgadora, editora científica i directora a Next Door PublishersLaura Morrón

Conduirà l’acte la comunicadora científica i sòcia de l’ACCC, Claudia Diviu, i es podrà seguir públicament al nostre canal de Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=vZGmgqIfqP4&feature=youtu.be 


“A hombros de gigantAs” és un llibre que fa un homenatge en vers a totes les dones que van fer possible el progrés científic tal com el coneixem avui. Els scikus (science haikus) que inclou estan inspirats en els seus èxits i busquen despertar-nos la mateixa curiositat que va fer d’elles valents pioneres en les seves respectives disciplines.

Laura Morrón és llicenciada en Física i màster en Enginyeria i Gestió de les Energies Renovables. Després d’exercir la seva tasca professional durant dotze anys en el camp de la protecció radiològica, va tenir l’oportunitat d’entrar a treballar a Next Door Publishers, on, com a directora i editora, pot unir la seva passió per la divulgació científica i els llibres.

L’obra és el reconeixement poètic que, des Next Door Publishers, volen fer a totes aquestes dones, a coll de les quals s’ha construït la història de la ciència. A les gegantes invisibles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *