Beques per assistir al CO2 Forum a Venècia

L’esdeveniment tindrà lloc el 9 i 10 d’abril

L’ACCC ofereix als seus socis i sòcies la possibilitat de sol·licitar alguna de les vuit beques que l’European Union of Science Journalists’ Associations (EUSJA), entitat de la que forma part l’associació, ofereix per assistir al CO2 Forum. L’esdeveniment tindrà lloc el 9 i 10 d’abril a Venècia. El requeriment principal, a més de formar part de l’ACCC, és ser periodista o freenlacer d’algun mitjà de comunicació. La beca cobreix dues nits d’hotel i la despesa del viatge. En cas de tenir-ne interès, cal escriure un correu electrònic a secretaria-tecnica@accc.cat abans del proper divendres 22 de març.

 

La iniciativa
CO2 GeoNet, la xarxa europea d’excel·lència d’emmagatzematge geològic de CO2 organitza cada any un fòrum obert a Venècia, esdeveniment destacat del continent. Aquesta és una trobada on s’hi donaran cita representats europeus, de la indústria, de les administracions públiques, membres d’ONG’s i de la comunitat investigadora, entre altres.

 

Més informació al web de l’organització.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *