IRBLleida organitza una taula rodona amb motiu del Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència

L’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLleida) organitza l’11 de febrer a les 12h una taula rodona virtual oberta a tothom amb motiu del Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència. L’acte coincideix amb la ignauració de l’exposició Científiques Catalanes 2.0 al Centre d’Igualtat d’Oportunitats i Promoció de les Dones Dolors Piera de la Universitat de Lleida.

Participaran en l’acte Montserrat Gea, directora de la Direcció General de Professionals de la Salut, Núria Eritja, professora lectora de la UdL i investigadora IRBLleida i Elena Briti, investigadora en formació UdL – IRBLleida.

Es tracta d’un acte obert a tothom al qual s’hi pot accedir mitjançant el següent enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *