Obertes les inscripcions per participar en la Nit de la Recerca 2020

Arrenquen les inscripcions a la Nit Europea de la Recerca 2020 a Catalunya i els formularis per apuntar-se i fer difusió a través dels vostres canals ja estan disponibles.

A continuació trobareu els formularis per poder participar a les activitats de la Nit Europea de la Recerca a Catalunya 2020 (Catalonian Researchers’ Night). Si teniu qualsevol problema amb el formulari o voleu fer algun suggeriment, sisplau, poseu-vos en contacte amb: celia.santos@isglobal.org

Deadline / Data màxima per presentar propostes10 de juny de 2020

El darrer divendres del mes de novembre se celebra a tota Europa la Nit Europea de la Recerca (Researchers’ Night) amb el principal objectiu d’apropar la ciència, la recerca i la tecnologia que es fa a tot el territori europeu. La Nit Europea de la Recerca a Catalunya està organitzada per la Universitat de Girona (UdG), la Universitat de Barcelona (UB), la Universitat Rovira i Virgili (URV), la Universitat de Lleida (UdL), la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), l’Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal) i l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC), amb la col·laboració de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi), l’AGAUR (Ajudes de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca), l’ACUP (Associació Catalana d’Universitats Públiques) i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Els actes compten amb el suport de la Comissió Europea com a part de les Accions Marie Curie, un programa de la UE per potenciar carreres del personal investigador europeu.

A la Nit Europea de la Recerca a Catalunya 2020, projecte coordinat per la Dra. Sílvia Simon, investigadora de la Universitat de Girona, es faran activitats a diferents seus, amb els nodes següents:

  • Barcelona (activitats coordinades per ISGlobal i la Universitat de Barcelona).
  • Girona (activitats coordinades per la Universitat de Girona). contacte: silvia.simon@udg.edu
  • Tarragona (activitats coordinades per la Universitat Rovira i Virgili). contacte: tarragona@nitdelarecerca.cat
  • Lleida (activitats coordinades per la Universitat de Lleida). contacte: greia@diei.udl.cat
  • Vic (activitats coordinades per la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya).

Podeu sumar-vos a alguna d’aquestes activitats, omplint els formularis de sota, o, en el cas de Lleida i Tarragona també posant-vos en contacte amb la persona coordinadora del node.

Participeu en alguna de les següents activitats. Tenint en compte els diferents escenaris que pot plantejar la COVID-19, les següents accions podran plantear-se en format online si fos necessari:

activitats divulgatives

Es duran a terme tallers, xerrades, lectures dramatitzades, demostracions, etc. a diversos espais en el marc de la Nit de la Recerca. Per proposar les vostres activitats, sisplau, ompliu el següent formulari indicant quina activitat voldríeu realitzar. Es podran fer activitats durant tot el divendres 27 de novembre i durant el matí i la tarda del dissabte 28 de novembre. 

Formulari de participació: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScUKzQgqb6HQB_lU5yUwi7CGxpRjWEt3BarEl57kk4Z-vw-8Q/viewform

Matí de la recerca a les escoles i els instituts

Amb aquesta activitat portem al personal investigador de centres de recerca, universitats i empreses a escoles i instituts de Catalunya el divendres 27 de novembre pel matí (entre les 9h i 14h, aprox). La durara de la xerrada serà d’una hora.

Si voleu participar com a ponents en aquesta activitat concreta, ompliu aquest formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdBXg92S9yATBo520vpsIwlVtbPPOY63K13x8htAYb_toPwFA/viewform

Nit Jove de la Recerca a CosmoCaixa

El divendres 27 de novembre a partir de les 19h fins la mitjanit se celebra aquest esdeveniment. Estem preparant diferents accions (espectacles, activitats, tallers, etc). Una de les activitats serà un cicle de microxerrades (Scientific Corner), tipus PechaKucha, on participaran investigadors i investigadores. Farem tres sessions de 50 minuts, amb 5 presentacions de 7 minuts cadascuna amb 10 minuts per preguntes al final. Les sessions seran a les 19:30h, 20:30h i 21:30h. Necessitem 15 investigadors/-res que expliquin de forma molt divulgativa la seva recerca. Les microxerrades seran de 7 minuts. Vols ser un dels investigadors o una de les investigadores que participen a la Nit de la Recerca Jove a CosmoCaixa amb una microxerrada? 

Deixa les teves dades al següent formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScwE7f1eyN8PUTEW0HPreKu7C7d5VtpAi831ec63LL36e5OgQ/viewform

NOTA (1): Algunes d’aquestes microxerrades també podran ser acollides a la Nit (o Matí) de la Recerca al Lycée Français de Barcelona (27 de novembre, hora per confimar). El Consolat General de França a Barcelona es torna a sumar a la Nit de la Recerca a Catalunya (Researchers ‘Night) amb un acte al Lycée Français de Barcelona, organitzada pel propi Consolat i ISGlobal, en col·laboració amb l’ACCC. 

NOTA (2): Si vols fer un altre tipus d’activitat a CosmoCaixa deixa les teves dades al formulari del punt 1.

Animeu-vos a participar-hi!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *