Can Ciència: els experiments del confinament

Durant aquestes setmanes insòlites que el #COVID19 ens fa quedar a casa, hem pensat que practicar la ciència pot ser una bona manera de passar les estones, i si, a més a més, fer-ho ens pot fer guanyar un premi millor que millor, oi?

L’entitat col·laboradora de l’ACCC, la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi), a través del Surt de Recerca per Catalunya, llança una campanya, Can Ciència, perquè les famílies amb fills entre 3 i 17 anys practiquin la ciència a casa seva i enviïn un vídeo de les seves experimentacions.

Perquè tinguin una bona guia de l’experiment i de l’explicació científica adaptada a la seva edat, per a cada fenomen científic es proposaran diferents dinàmiques.

Si envies un vídeo a través de les xarxes amb l’ètiqueta #CanCiencia, en català, de màxim 3 minuts, explicant-nos el resultat del teu experiment entraràs en el sorteig d’una impressora de butxaca Sproket, gentilesa d’HP.

Més informació

Bases del concurs

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *