Trobada d’il·lustradors: art, ciència i natura

Convoquem a professionals de la il·lustració científica i de natura, comunicació de la ciència, acadèmics, investigadors, científics i naturalistes a participar en aquesta trobada

El Museu Nacional de Ciències Naturals (MNCN-CSIC) i l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) organitzen la “Trobada d’il·lustradors: Art Ciència i Natura” amb la col·laboració del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats i la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT). L’esdeveniment se celebrarà el 2 de novembre a la sala d’actes del Museu Nacional de Ciències Naturals (MNCN-CSIC), de 10:00h a 17:00h.

Convoquem a professionals de la il·lustració científica i de natura, comunicació de la ciència, acadèmics, investigadors, científics i naturalistes a participar en aquesta trobada. Tindreu l’oportunitat de donar a conèixer els vostres projectes i intercanviar idees, informació i inquietuds sobre el vostre àmbit professional i establir col·laboracions amb multitud de companys en un ambient amè i distès. Durant l’esdeveniment, també podreu oferir el vostre contacte i explicar-nos què oferiu i què busqueu a través d’una dinàmica de Networking molt especial.

 

Podreu exposar els vostres projectes i treballs en petites xerrades de 8 minuts perquè la vostra informació arribi al major nombre d’assistents possible. No deixeu escapar la vostra oportunitat i inscriviu-vos a través del formulari de la trobada.

 

HORARI: 2/11/2018, 10:00h a 14:00h – 15:00h a 17:00h

ENTRADES: Les entrades per assistir a la trobada es podran adquirir a partir de l’1 d’octubre a la web del museu mncn.csic.es

AFORAMENT MÀXIM: 70 persones.

INSCRIPCIONS: 7 €

 

Programa provisional

 

10:00 – Conferència: La il·lustració científica i naturalista en l’actualitat

10:30 – Presentacions dels assistents (4) i preguntes

11:30 – Pausa i Networking

12:00 – Presentacions dels assistents (4) i preguntes

13:00 – Conferència: Projectes professionals d’il·lustració científica. Ponent: Mauricio Antón

14:00 – Dinar i Networking

15:00 – Presentacions dels assistents (4) i preguntes

16:00 – Dinàmica de Networking

17:00 – Cloenda

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *