EDUCADOR/A AMBIENTAL (PALAFRUGELL) AMB FRANCÈS

Seleccionem una persona empàtica, extravertida i dinàmica, amb capacitat per a la divulgació i la transmissió del coneixement, amb caràcter obert i facilitat pel treball en equip, amb experiència en educació ambiental i/o en realitzar visites guiades en un centre històric, amb flexibilitat i disponibilitat horària, per a la dinamització d’un programa d’educació ambiental en un centre d’interpretació a Palafrugell.


La persona seleccionada dinamitzarà un programa educatiu en un espai concebut per a tot tipus de públic, amb una oferta natural, cultural i social on el visitant pot gaudir de visites guiades, tallers i concerts. L’educador/a en el seu itinerari, proposa tres mirades: la paisatgística, la històrica i la botànica.

Responsabilitats:

▪ Realització d’activitats i tallers mediambientals destinats a escolars i famílies (visita guiada pel centre d’interpretació explicant la composició botànica i donant a conèixer les principals adaptacions de les plantes al nostre clima, i una part pràctica a l’aula d’observació, equipades amb lupes digitals per poder observar els detalls microscòpics de mostres vegetals i minerals).
▪ Control d’accessos i atenció al públic.
▪ Preparació i facilitació als visitants del material documental.
▪ Rebuda del grup, desenvolupament de l’activitat i comiat.

Requisits:

▪ Titulació universitària superior (biologia, ciències del mar, ciències ambientals, pedagogia, geologia, física, química, microbiologia, biotecnologia, matemàtiques, història, enginyeria, humanitats…).
▪ Imprescindible: Idiomes: català (C1), castellà (C1), anglès (C1) i francès (B2).
▪ Es valorarà la participació en projectes del tercer sector, haver realitzat tasques de formador o docència i/o haver col·laborat en activitats relacionades amb el món del lleure.
▪ Carnet de conduir B1 i vehicle propi per accedir al lloc de treball.
▪ Residència a l’Empordà o rodalies.

Oferim:

▪ Incorporació: immediata.
▪ Llocs de treball: 1 educador/a ambiental.
▪ Durada del contracte: 01/03/2020.
▪ Ubicació del lloc de treball: Palafrugell.
▪ Jornada de treball: 6 hores a la setmana (25h al mes-segons reserves-) es portaran a terme activitats entre setmana i els dissabtes al matí -s’envia calendari a les persones interessades-.
▪ Bon ambient de treball.
▪ Formar part d’una organització compromesa amb el medi ambient i que vetlla per fer del món un lloc més sostenible.

Si vols formar part del procés, emplena el formulari web: http://talent.lavola.com indicant l’oferta d’educador/a ambiental (Palafrugell)!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *