Science Feedback cerca Managing Editor

El termini per enviar candidatures és el 16 d’agost

Science Feedback cerca un editor de ciències per treballar en l’escriptura i l’organització de ressenyes de reivindicacions i articles influents en col·laboració amb científics i acadèmics. Busquen un candidat pensatiu, metòdic i rigorós amb un profund compromís, amb objectivitat científica i uns estàndards ètics elevats, així com la capacitat de comprovar la informació científica en un ampli espectre de camps.

 

Responsabilitats laborals

 • Ajudar al director a coordinar les ressenyes d’articles i reclamacions amb els editors de ciències (autònoms o personal) a partir de les contribucions de la seva xarxa de científics. Això inclou veure diàriament articles de notícies i publicacions de xarxes socials en dominis científics, assignant ressenyes a un editor de ciències, supervisant un procés de revisió ràpid i impecable.
 • Escriure comentaris com a editor de ciències basant-te en les contribucions de la seva xarxa de científics. Això inclou escriure el contingut de les revisions de reclamacions o el resum de les ressenyes dels articles pels científics, així com editar i reforçar les seves contribucions (edició de còpies, afegir xifres, enllaços a referències …).
 • Posar-vos en contacte amb editors i periodistes amb comentaris constructius basats en les nostres ressenyes o escriviu respostes als editors per tal que siguin publicats pels seus establiments.

 

Habilitats necessàries

 

 • Excel·lent coneixement sobre com funciona la ciència i el mètode científic per validar hipòtesis
 • Excel·lent comprensió del procés de publicació científica: has de ser capaç d’identificar l’experiència acadèmica basada en la qualitat de les seves publicacions científiques, però també per detectar possibles conflictes d’interès
 • Bon coneixement i comprensió de diversos dominis científics
 • Capacitat per explicar els resultats i processos científics en termes comprensibles per a un públic ampli
 • Excel·lents habilitats d’escriptura i edició (domini perfecte de l’anglès, preferentment nadiu, fluïdesa professional en altres llengües)
 • Possibilitat de publicar a WordPress
 • Apassionat de la integritat científica i disposat a desacreditar la desinformació d’on prové
 • No partidisme: cal que el personal i col·laboradors independents no participin en campanyes de promoció / política

 

Experiència necessària

 

 • Experiència amb científics
 • Experiència amb un equip humà o una feina comunitària
 • Experiència com a comprovador de dades
 • es valorarà tenir formació científica (doctorat o màster en ciències) o en periodisme científic

 

Posició

 

 • Es començarà amb un contracte independent de 3 a 6 mesos per provar si tots dos esteu satisfets de treballar junts abans d’establir un contracte a llarg terminiLa ubicació de la feina és preferiblement de París, però també és possible treballar a distància
 • Compensació basada en l’experiència

 

Per presentar la teva candidatura, enviea una carta de presentació destacant l’experiència i la motivació rellevants per al lloc de feina, el currículum vitae i 2 mostres d’escriptura abans del 16 d’agost de 2019 a apply@sciencefeedback.co

 

Més informacióhttps://sciencefeedback.co/hiring-managing-editor/

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *