La COSCE cerca secretari/a tècnic/a

La Confederació de Societats Científiques d’Espanya (COSCE) cerca secretari/a tècnic/a, que treballarà en contacte directe amb la Presidència i donarà suport les seves funcions i les de la seva Junta de Govern.

COSCE és una entitat sense ànim de lucre que reuneix més de 80 societats científiques, que representen a més de 40 000 científics. Els seus objectius principals són contribuir a el desenvolupament científic i tecnològic d’Espanya, actuant com a interlocutor qualificat i unificat de les seves societats membre, davant la societat civil i els poders públics per promoure el paper de la ciència en la nostra societat. Per a això COSCE emprèn projectes i elabora anàlisis sobre la situació de l’R + D + I (https://www.cosce.org/).

Les tasques a realitzar seran les de programació i coordinació de les activitats de la Presidència, Junta de Govern i la seva relació amb les societats membre. Això inclou tant les reunions de la Junta de Govern, les generals amb les Societats i algunes associades al desenvolupament dels projectes. Per a això es requereix una dedicació parcial (20 hores) en horari flexible, compatible amb altres activitats. Es busca un candidat/a amb formació en ciència i dots de comunicació, capaç de gestionar el treball d’equips, amb domini a nivell d’usuari avançat d’aplicacions ofimàtiques i experiència en maneig xarxes socials. Es valorarà l’experiència en gestió d’organitzacions científiques o de caràcter social. Incorporació immediata.

Envia el teu CV a cosce@cosce.net amb “Secretaria tècnica COSCE” en l’assumpte. El termini de presentació de recepció de candidatures venç el 30 de gener de 2020.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *